ДруштвоИздвојено

VELIKA PROTESTNA LITIJA U SUBOTU, 4. JANUARA

Moleban u crkvi Svetog Vaznesenja Gospodnjeg na Toploj biće služen danas u 17 sati, uslijediće protestna litija do crkve Svetog Arhangela Mihaila na Belavisti. Velika protestna litija biće organizovana sutra, 4. januara, nakon molebana koji će u 17 sati biti služen u crkvi Svetog Vaznesenja Gospodnjeg na Toploj. Litija će sutra ići ka Igalu.

-Braćo i sestre dođite kao i svih ovih večeri da se utvrđujemo u međusobnom prijateljstvu, sabrani oko naljepšeg povoda koji nam je udio istorije neočekivano donio – da u jedinstvu i slozi svjedočimo najljepšeg Mladenca i najljepšu vjeru koja je dotakla naše podneblje i odredila nas u vječnosti. Imati ovaj narod kao Bližnje u Hristu znači imati nešto neoduzimljivo i vječno!!!, poručuju iz hercegnovskih Crkvenih opština.

Podsjećamo, saobraćaj je danas zabranjen za sve vrste vozila, od 17:30 do 18 sati, u Njegoševoj ulici, od raskrsnice Njegoševe  sa ulicom Mića Vavića (stara zgrada Novljanke) do ulice Save Kovačevića.

Saobraćaj će sutra biti zabranjen u Njegoševoj ulici, od raskrsnice Njegoševe  sa ulicom Mića Vavića (stara zgrada Novljanke) do ulice Save Kovačevića, od 17:30 do 18:00 sati  i u ulici Sava Ilića na potezu od raskrsnice sa ulicom V crnogorske do Njegoševe ulice, od 18:45 do 19:00 sati.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close