ДруштвоИздвојено

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

CEDIS: DJELOVI OPŠTINE BEZ STRUJE ZBOG RADOVA NA MREŽI I UGRADNJE BROJILA 

Zbog radova na mreži, bez električne energije, od 9 do 14 sati biće potrošači u Zelenici, odnosno  dio područja kod mosta, a od 9 do 13 sati u Kamenarima Radovi na ugradnji novih brojila traju još danas, prema ranijim najavama iz CEDIS-a. Riječ je o radovima na Trgu Mića Pavlovića, Hercega Stjepana i Maršala Tita, kao i u ulicama Marka Vojinovića, Njegoševoj, Marka Cara, Luke Matkovića, Save Kovačevića i na Belavisti. Zbog ugradnje brojila, potrošači na pomenutim adresama povremeno neće imati struju u periodu do 18 sati.

PROGNOZA VREMENA

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo vrijeme. Do 14 stepeni.

STANJE NA PUTEVIMA

Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje pa su neophodni dodatna pažnja i strpljenje. Intenzitet saobraćaja na putevima van gradskih sredina je umjeren.Obustave na putu Budva –Cetinje i dalje prema Podgorici od 9.15 do 11.15 i od 14.00 do 15.45.

GRANIČNI PRELAZI -HERCEG NOVI

Prema podacima Regionalnog centra Uprave policije juče je na graničnim prelazima registrovano  2.417 putnika, vozila 1.032. U kojoj mjeri će to uticati na broj turista u gradu,  uoči drugog februarskog vikenda vidjećemo u  statistici koju očekujemo iz Turističke organizacije Herceg Novi.

AERODROM TIVAT

Četiri leta danas , dva za Beograd Montenegroearlines u 8.10,  Air Srbia u 11.25. Za Moskvu Aeroflot u 12.50 . Montenegroearlines za Bari u 13 sati i  20 minuta.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Brzi Beogradski voz u Baru će biti na vrijeme, u 9 sati. Cijene su  iste već duži period, u prvom razredu oko 32 eura, a u drugom 21 euro.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close