Сервис

ЗИМА 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до потпуно облачно, мјестимично са слабим падавинама. Крајем дана у јужним и централним, а током ноћи и у сјеверним предјелима, постепено разведравање. Вјетар умјерен до јак сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 1 до 16 степени.

ДОМ ЗДРАВЉА
Из Дома здравља апелују на грађане Херцег Новог да у колико имају неке респираторне тегобе као што су: повишена тјелесна температура, грозница, кашаљ, гушобоља, да обавезно се прво телефонски најаве. Прије доласка у Дом здравља треба да позову неки од следећих телефона: Централу на броју 343-111, Епидемиолошку службуану на 342 952, приправног епидемиолога на 067 072-068 или главну сестру на 069 237 518. Моле све грађане да поштују и слиједе све превентивне препоруке која се спроводи у циљу што боље иницијалне тријаже пацијената са респираторним тегобама.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
Јутрос су у наш град сригли аутобуси “Лалатовић” из Модриче и “Божир” из Београда. Због спријечавања ширења корона вируса отказани су поласци ка Скопљу и ђелимично ка Бања Луци. По реду вожње одвијају се поласци ка градовима у Србији и међуградском саобраћају.

АЕРОДРОМ ТИВАТ
Са Тиватског аеродорома дана је планирано пет летова ка Москви и Београду. Поласци ка Београду су у 11:30 и 14:40,а ка Москви у 12:10,13.30 и 14:30.

АМСЦГ
На већини путних праваца у земљи саобраћа се уз повољне услове за вожњу. Изузетак су поједине дионице на сјеверу земље гдје су коловози мјестимично мокри. Дуж клисура и усјека скрећу пажњу на појаву ситнијих одрона,а у сјеверним предјелима видљивост је мјестимично смањена. Савјетују опрезну вожњу прилагођену тренутном стању на путу и поштовање правила саобраћаја. Саобраћај је умјереног интензитета на путевима ван градских средина. У протекла 24 сата догодило се 12 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а пет лаке повреде.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close