ИздвојеноКултура

“ŽIVJETI MORE”- NOVA KOLEKCIJA NOVLJANKE VESNE KRIVOKAPIĆ NA SICILIJI

Novljanka, Vesna Krivokapić, poznato ime u svijetu mode, predstaviće za pet dan, 18. maja na Siciliji,  svoju  novu kolekciju  pod nazovom lat “Mare Viventem”= “Živjeti more”.

-Inspiracija za novu kolekciju dolazi is moje ljubavi prema moru i svemu što ga okružuje .
Bokokotorski zaliv u kojem  sam uživala  24 godine, prelijepe plaže, stjene , školjke , alge , brodovi , i upravo  to me  podsteklo  da moja novo  kolekcija bude motivisana,  mojim  crnogorskim primorjem i moja “druga kuca  ” Copenhagen  koji je  takodje okružen morem ,dala  mi je jednu  dodatnu  inspiracija  da baš more bude tema moje maštovitosti, rekla je za Radio Herceg Novi , modna kreatorka ,Vesna Krivokapić , napominjući da se raduje
dolazećoj  internacionalnoj smotri mode na Siciliji,u  prelijepom teatru Regina Margherita na pozivu organisatora Massima  Pastarello, na kojoj će učestovati  veliki  dizajneri is raznih država.

Uz čestitke za novu kolekciju, naglašavamo da će se  rođena Baošićanka,  predstaviti , i ovog ljeta, Novljanima i turistima  modnom”poslaticom” na tvrdjavi Forte Mare gdje će se pojaviti i nova lica iz svijeta mode.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close